Afbeelding

Tomaat gevuld met tonijn-avocado

Tomaat gevuld met tonijn, het is een klassieker. Maar wat als je geen zin hebt om verschillende (bij)gerechten klaar te maken? Wat als je het brood, de rijst of pasta die erbij geserveerd wordt links laat liggen? Hoe maak je van dit typische gerecht een volwaardige paleo-proof maaltijd?

Met avocado. What else?

Gevulde tomaat met tonijn en avocado

Gevulde tomaat met tonijn en avocado

Ingrediënten
Tomaten (2 is meer dan voldoende voor mij)
1 avocado
1/2 doosje tonijn natuur
Zout, peper, paprikapoeder, kokos aminos, citroensap

Bereiding
Snij de tomaten in twee (of enkel het bovenste, zoals je zelf wil natuurlijk). Lepel ze uit. Plet de avocado en meng deze met de tonijn. Voeg kruiden toe naar smaak, alsook de kokos aminos en het citroensap. Vul de tomaten op, en eet ze lekker op!

Tips!
– Home made mayo is ook paleo-proof! En het maakt het des te smeuïger 🙂
– Een hard gekookt eitje erdoor maakt het iets zwaarden én het is ook heel lekker!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s