Spek, eieren en puree

Stoemp. Ik kon kilo’s puree eten! Maar hé, overdrijven met patatjes is niet OK! Daarom dacht ik te experimenteren met knolselder als patat vervanger. En… het is gelukt! Mmmmm…

Spek, eieren en puree

Het is zeer simpel… En persoonlijk vind ik het lekkerder met wortel dan spinazie! Maar hé, soms eens afwisselen hé 🙂

Ingrediënten
Knolselder
Spinazie of wortel
Sjalot
Spekjes
Eitje
Boter, nootmuskaat, zout, peper

Bereiding
De knolselder kuisen en koken (eventueel met worteltjes). De gekookte groentjes afgieten en boter naar smaak toevoegen. Plat stoempen of mixen, kruiden toevoegen en terug een beetje opwarmen. Ondertussen de spekjes bakken met een sjalot, een eitje bakken. Alles op een bord en genieten van boerenkost!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s