Courgette pasta met avocadosaus

Pasta. Ik zou het elke dag kunnen eten! But my body says “No”. De avocado saus is lekker romig en smeuïg, waardoor ik toch een beetje het gevoel had pasta te eten!

Het originele recept vond ik hier (engels):
Zucchini pasta with creamy avocado sauce

Ingrediënten – 1 persoon
1 courgette, in slierten gesneden
1/2 avocado
1 grote soeplepel kokosmelk
Zout, peper en citroensap

Bereiding
Verwarm olie of boter in een grote pan. Voeg de courgette slierten toe en laat even bakken op een hard vuur. Regelmatig roeren. Verlaag het vuur (wanneer ze bijna zouden aanbakken), laat het nog even bakken tot ze gaar zijn. Ondertussen kan je de avocado uitlepelen en pletten met een vork. Voeg de overige ingrediënten toe naar smaak.
Zijn de slierten klaar? Voeg de romige avocadosaus toe in de pan en meng het met de slierten. Laat het samen even opwarmen en serveer!

Smakelijk!

Advertenties

4 gedachtes over “Courgette pasta met avocadosaus

  1. Pingback: Oeps. | clairie_

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s